Sponzori

Generalni sponzori

epa-favicon

Kompanija „ALTERNATIVA MEDICA“ je osnovana u Beogradu pre više od 17 godina. Smeštena je na prelepim obroncima planine Cer i Vlasine.

Osnovna delatnost je sakupljanje i gajenje lekovitog bilja u ekološki čistim predelima po principima organske proizvodnje, prerada biljnih sirovina i proizvodnja organskih biljnih suplemenata, čajeva i ekstrakata. Priroda i zdravlje su temelj na kome se kompanija „ALTERNATIVA MEDICA“razvijala u svim pravcima na čelu sa timom iskusnih, visoko kvalifikovanih stručnjaka.

Poduzeće se bavi razvojem i prodajom poslovnog softvera. Razvijamo različita specifična desktop softverska rešenja za različite delatnosti i namene, kao i veb rešenja (veb sajtovi, veb aplikacije, veb portali).

Mi smo iskusan, obrazovan tim, uvek motivisan i prilagodljiv zahtevima kupaca. Fleksibilnost nam pomaže da zadovoljimo čak i najzahtevnije kupce kojima je program potreban, uprkos  fleksibilnosti i jednostavnosti korišćenja programa brinemo I za dalju nadogradnju i prilagođavanje pojedinačnim željama kupaca.

Posebnu pažnju posvećujemo bezbednosti informacija. Brinemo o bezbednom razvoju proizvoda i bezbednosti podataka. To dokazujemo i standardom ISO / IEC 27001: 2013 – upravljanje bezbednošću informacija.

Kompanija „ALTERNATIVA MEDICA“ je osnovana u Beogradu pre više od 17 godina. Smeštena je na prelepim obroncima planine Cer i Vlasine. Osnovna delatnost je sakupljanje i gajenje lekovitog bilja u ekološki čistim predelima po principima organske proizvodnje, prerada biljnih sirovina i proizvodnja organskih biljnih suplemenata, čajeva i ekstrakata. Priroda i zdravlje su temelj na kome se kompanija „ALTERNATIVA MEDICA“razvijala u svim pravcima na čelu sa timom iskusnih, visoko kvalifikovanih stručnjaka.

Ostali sponzori

wood steel
gtm
esotron